PROGREEN®

Voor de bescherming van condensorbatterijen, verdamperbatterijen, verwarmingsbatterijen, koelbatterijen en alle andersoortige lucht/warmtewisselaars heeft Conpro een speciale oppervlaktebehandeling welke speciaal ontwikkeld is om bescherming te bieden tegen de meest uiteenlopende agressieve atmosferen.

Op locatie brengen onze speciaal opgeleide medewerkers met behulp van speciale  spuitapparatuur de oppervlaktebehandeling vakkundig aan of werk deze bij indien de installatie al eerder voorzien is van een PROGREEN® oppervlaktebehandeling.

In onze werkplaats, welke voorzien is van een energiezuinige industriële spuit/droogcabine, kunnen de hiervoor opgeleide medewerkers in compleet beheerste condities deze oppervlaktebehandeling aanbrengen op voornamelijk nieuwe installaties maar natuurlijk ook op de bestaande installaties.

Varianten:

Door de toenemende vraag naar specifieke kenmerken van oppervlakte behandeling biedt Conpro BV sinds januari 2015 de PROGREEN® productrange in (slechts) vier varianten waarmee de gehele klimaat technische markt bedient wordt.

PROGREEN®  basis:     

 PROGREEN®  basis wordt sinds het bestaan van Conpro BV gehanteerd en fungeert tevens als grondslag voor alle huidige PROGREEN® varianten.Dankzij de goede weervastheid en hoge chemische resistentie is PROGREEN® basis de keuze voor de utiliteit, lichte industrie en voor de residentiële markt. 

PROGREEN® H2O ECO:   

Conpro BV beschikt al ruim 10 jaar over een watergedragen variant, met als unieke eigenschap dat deze compleet geurarm kan worden verwerkt. Een ideale toepassing voor luchtbehandelinginstallaties en verdamperbatterijen. Door het ontbreken van oplosmiddelen is dit product veel minder milieubelastend dan reguliere oplosmiddelhoudende producten. Deze waterbasis en milieubewuste eigenschappen worden onderstreept  door de benaming; PROGREEN® H2O ECO.

PROGREEN®  Datacover: 

 Energiekosten zijn een grote kostenpost voor datacenters. Om dit te ondervangen wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor extra adiabatische koeling. Voor deze extra belasting wordt PROGREEN® Datacover geadviseerd welke hiervoor uitzonderlijk geschikt is. Het primaire kenmerk van PROGREEN® Datacover is haar hoge bescherming tegen extra belastende invloeden met een minimale degradatie in warmte overdracht.  

PROGREEN® Heavy:

Voor de offshore en zware industriële markt heeft Conpro BV de PROGREEN® verder ontwikkeld om ook in de zwaarste atmosferen de juiste bescherming te bieden aan de lucht-/warmtewisselaars. Standaard in deze “offshore behandeling” is dat behalve de lamellenbatterijen ook alle overige koperen leidingen en krambochten worden behandeld met deze speciale oppervlakte-behandeling, genaamd; PROGREEN® Heavy.

De kleur:

Een duidelijk kenmerk van de PROGREEN® oppervlaktebehandelingen is de kleur, deze is namelijk metallicachtig groen. Deze kleur staat symbool voor vernieuwing fris en vers en is tevens eenvoudig visueel te controleren, hierbij onderstrepen wij onze filosofie om als een transparante partner voor u te mogen werken.

Warmtegeleiding:

De unieke eigenschap dat deze speciale oppervlaktebehandeling niet isoleert komt door de toevoeging van titanium. Dit edelmetaal verzorgt de warmtegeleiding door de coating heen zonder dat deze het beschermende karakter van deze oppervlaktebehandeling schaadt. Dit is een unieke eigenschap waardoor de PROGREEN® oppervlaktebehandeling in de markt bekend staat als een titaniumcoating en zelfs kan worden voorgeschreven als een titaniumcoating.

Garantie

In de utiliteit mag u rekenen ,voor zowel als de PROGREEN® en de PROGREEN® H2O ECO  , op een 24 maanden onderhoudsvrije garantiestelling. Na deze 24 maanden wordt u automatisch herinnerd en krijgt u een vrijblijvend aanvullende conserveringsadvies.